ЕДИН НОВ НАЧИН ЗА ПРОМЯНА НА РЕАЛНОСТТА

August 24th, 2016

meditation-338446_960_720Харесва ли ти реалността, в която живееш? Търсиш ли промяна?

Създаването на нова реалност започва първо от промяна на начина, по който ВЪЗПРИЕМАШ реалността.

Основният суров материал, чрез който започваш да създаваш и/или променяш своята реалност са ВЯРВАНИЯТА, които си оформял през целия си живот, малко по малко, надграждайки ги едно над друго, формирайки цялостния си мироглед. Изграждаш вярванията си въз основа на значението и значимостта, които влагаш в обстоятелствата и събитията, които преживяваш.

Вярванията е трудно да бъдат променени чрез съзнателни, позитивни утвърждения, тъй като се поддържат от подсъзнателния ум, често са неосъзнати и се превръщат в самоизпълняващи се пророчества. Ето защо, за да промениш вярванията, които ти пречат е необходимо на първо място те да бъдат осъзнати, след което да си спомниш самия корен, от който е тръгнало всичко. Това означава да стигнеш до иницииращото събитие и последвалите доказателства, след което да им придадеш НОВО ЗНАЧЕНИЕ, за да препрограмираш реакциите си. Новото значение е само по себе си НОВО ВЪЗПРИЯТИЕ на вече преживяното и миналия опит, промяна отвътре навън.

Възприятието, промяната на съзнанието /чрез подсъзнанието/ променя реалността /без действително да я променя/. Съзидателността, съзнателното творене, винаги започват отвътре навън.

Промени възприятието си за вселената и вселената ще се промени!…

~Райна Жечева – психолог, хипнотерапевт

 

Ако тази статия ти харесва, отдели минутка и я сподели с твоите приятели, за да бъде полезна и на тях.

Ако търсиш конкретно решение, ако искаш да познаваш себе си, ако искаш да следваш сърцето си, ако не знаеш откъде да започнеш, разбери как можеш да постигнеш повече успех и удовлетворение в областите, които те интересуват Тук:

ОПОЗНАЙ СЕБЕ СИ

ПРИКЛЮЧЕНИЕТО ДА ОТКРИЕШ СЕБЕ СИ

Ако искате да получавате по и-мейл последните публикации в сайта оставете и-мейл адреса си в празното място и натиснете "абонирай ме"

Категории: СТАТИИ | ключови думи: , , ,

Напиши коментар