КАК МОГА ДА ВИ БЪДА ПОЛЕЗНА

za_men

ДОБРЕ ДОШЛИ НА МОЯ САЙТ!

Тук можете да откриете голямо количество безплатни статии и материали, по теми които ви интересуват, както и да вземете своята психологична консултация за Себепознание и лична Промяна.

КОЯ СЪМ АЗ?

Казвам се Райна Жечева – практикуващ психолог и хипнотерапевт и мога да ви помогна да откриете и реализирате вътрешния си потенциал:

  • за справяне с проблемни области в живота
  • за придобиване на повече увереност в себе си
  • за успешно изграждане на отношения, които ви удовлетворяват
  • за преминаване на ново, по-качествено ниво на развитие.

Освен със сериозните – невроза, депресия, тревожност, страхове, паник атаки, зависимости и др., работя и с напълно здрави хора, които в даден момент от живота си имат нужда от споделяне и подкрепа, при справяне с житейски трудности.

НЯКОИ ОТ ВЪПРОСИТЕ,

С КОИТО СЕ ОБРЪЩАТЕ КЪМ МЕН:


Сигурно ще се съгласите, че всяка важна промяна в определена посока започва тогава, когато умеем да си задаваме правилните въпроси и именно в това  се състои основната ни задача. Въпросите са като ключове – всеки ключ може да отвори различна врата, през всяка от които виждаш света с коренно различен от досегашния, нов начин на възприятие.

На практика в способността да се задават и формулират правилните въпроси винаги са заложени желание, мотивация и готовност за действие и промяна. Ето защо въпросите са и един от основните инструменти на психолога.

Навярно много от вас вече са разбрали, че често трудностите и проблемите, с които се сблъскваме НЕ се коренят в събитията и случващото се около нас, а в нашите ВЪЗПРИЯТИЯ за реалността. Последващите реакции и действия са по-скоро заучено поведение и автоматичен отклик, провокирани на несъзнателно ниво, които не ни позволяват да мислим, чувстваме и действаме от една по-висока позиция, както в духовен така и в материален план.

Истината е, че отговорите, които търсим са вътре, във всеки от нас. В този смисъл задачата на психолога /и моята задача спрямо вас/ не е да ви бъдат давани готови предписания, съвети и рецепти, а да бъдете провокирани, за да успеете да излезете от рамката, която сте си създали и да откриете вашите собствени отговори, приложими във вашата лична реалност.

Искрено вярвам, че с моя помощ, можете да намерите онова, което ви е необходимо, и да си отговорите на въпроси, които ви вълнуват …

Ако имате въпроси към мен и/или желаете да заявите своята индивидуална или онлайн консултация за себепознание и лична промяна, в която ще откриете решения и отговори, отнесени към вашия конкретен случай, обадете ми се или се свържете с мен чрез формата за контакт в сайта:

тел: +359 878 172 043

Форма за контакт >>>

Skype: psyconsult.zhecheva

Професионална квалификация >>>

 

ключови думи: , , , , , , , , , , , , ,