КАК МОГА ДА ТИ БЪДА ПОЛЕЗНА

РАЙНА ЖЕЧЕВА

ДОБРЕ ДОШЛИ НА МОЯ САЙТ!

Тук можеш да откриеш голямо количество безплатни статии и материали, по теми които те интересуват, както и да вземеш своята психологична консултация за Себепознание и лична Промяна.

КОЯ СЪМ АЗ?

Казвам се РАЙНА ЖЕЧЕВА – практикуващ психолог и хипнотерапевт и мога да ти помогна да се справиш с проблемни области в живота си, като придобиеш увереност в себе си, разгърнеш потенциала си, реализираш се успешно в отношения, които те удовлетворяват и преминеш на ново, по-качествено ниво на развитие.

НЯКОИ ОТ ВЪПРОСИТЕ, С КОИТО СЕ ОБРЪЩАТЕ КЪМ МЕН:

  • Психология на отношенията – раздяла, развод, несподелена любов, емоционална и любовна зависимост
  • Справяне със стрес, депресия, паник атаки, социална фобия, тежки емоционални състояния и травматични преживявания
  • Всички видове зависимости
  • Професионална и личностна самореализация

Сигурно ще се съгласиш, че всяка важна промяна в определена посока започва тогава, когато започнем да си задаваме правилните въпроси и именно в това умение се състои основната ни задача. Въпросите са като ключове – всеки ключ може да отвори различна врата, през всяка от които виждаш света с коренно различен от досегашния, нов начин на възприятие

На практика в способността да се задават и формулират правилните въпроси винаги са заложени желание, мотивация и готовност за действие и промяна. Ето защо въпросите са и един от основните инструменти на психолога.

Навярно разбираш, че често трудностите и проблемите, с които се сблъскваме НЕ се коренят в събитията и случващото се около нас, а в нашите ВЪЗПРИЯТИЯ за реалността /прочети още – Един нов начин за промяна на реалността/. Последващите ни реакции и действия са по-скоро  заучено поведение и автоматичен отклик, провокирани на несъзнателно ниво, които не ни позволяват да мислим, чувстваме и действаме от една по-висока позиция, както в духовен така и в материален план.

Истината е, че отговорите, които търсим са вътре, във всеки от нас. В този смисъл задачата на психолога /и моята задача спрямо теб/ не е да ти бъдат дадени наготово предписания, съвети и рецепти, а да бъдеш ПРОВОКИРАН, за да успееш да излезеш от рамката, която си си създал и да откриеш твоите собствени отговори, приложими в твоята реалност.

Искрено вярвам, че тук можеш да откриеш онова, което ти е необходимо, за да си отговориш на въпроси, които те вълнуват и/или точните думи, които ще намерят отклик и ще резонират в теб, за да видиш себе си и живота си по нов начин, от нова перспектива и различна гледна точка.

Пожелавам ти приятно и ползотворно прекарано време на моя сайт, където можеш да вземеш своята индивидуална или онлайн консултация за себепознание и лична промяна, да се включиш в предстоящи тренинги и семинари, както и да получиш голямо количество БЕЗПЛАТНИ статии и материали, които могат да ти бъдат от полза по темите, които те интересуват.

Ако имаш  въпроси към мен и/или желаеш да заявиш своята консултация за себепознание и лична промяна, можеш да го направиш от Тук >>>

Повече за професионалната ми квалификация – открий Тук >>>

cover_rionamorgan

Искаш ли още вдъхновяващи и полезни статии и материали от мен, запиши се и стани VIP абонат, за да получаваш най-новите новини и информация, свързани с темите, които те интересуват.

Получи Безплатно книгата (1)

 

 

 

 

ключови думи: , , , , , , , , , , , , ,