КАК МОГА ДА ТИ БЪДА ПОЛЕЗНА

Copy of Онлайн Консултации (3)

ДОБРЕ ДОШЛИ НА МОЯ САЙТ!

Тук можеш да откриеш голямо количество безплатни статии и материали, по теми които те интересуват, както и да вземеш своята психологична консултация за Себепознание и лична Промяна.

КОЯ СЪМ АЗ?

Казвам се Райна Жечева – практикуващ психолог и хипнотерапевт и мога да ти помогна да бъдеш най-доброто проявление на себе си, като:

  • се справиш с проблемни области в живота си
  • придобиеш увереност в себе си
  • разгърнеш потенциала си
  • реализираш се успешно в отношения, които те удовлетворяват
  • преминеш на ново, по-качествено ниво на развитие.

Освен със сериозните – невроза, депресия, тревожност, страхове, паник атаки, зависимости и др., работя и с напълно здрави хора, които в даден момент от живота си имат нужда от споделяне и подкрепа, при справяне с житейски трудности.

НЯКОИ ОТ ВЪПРОСИТЕ, С КОИТО СЕ ОБРЪЩАТЕ КЪМ МЕН:


Сигурно ще се съгласиш, че всяка важна промяна в определена посока започва тогава, когато започнем да си задаваме правилните въпроси и именно в това умение се състои основната ни задача. Въпросите са като ключове – всеки ключ може да отвори различна врата, през всяка от които виждаш света с коренно различен от досегашния, нов начин на възприятие

На практика в способността да се задават и формулират правилните въпроси винаги са заложени желание, мотивация и готовност за действие и промяна. Ето защо въпросите са и един от основните инструменти на психолога.

Навярно разбираш, че често трудностите и проблемите, с които се сблъскваме НЕ се коренят в събитията и случващото се около нас, а в нашите ВЪЗПРИЯТИЯ за реалността /може би ще ти е интересно и Това >>>/. Последващите ни реакции и действия са по-скоро заучено поведение и автоматичен отклик, провокирани на несъзнателно ниво, които не ни позволяват да мислим, чувстваме и действаме от една по-висока позиция, както в духовен така и в материален план.

Истината е, че отговорите, които търсим са вътре, във всеки от нас. В този смисъл задачата на психолога /и моята задача спрямо теб/ не е да ти бъдат дадени наготово предписания, съвети и рецепти, а да бъдеш ПРОВОКИРАН, за да успееш да излезеш от рамката, която си си създал и да откриеш твоите собствени отговори, приложими в твоята реалност.

Искрено вярвам, че с моя помощ, можеш да откриеш онова, което ти е необходимо, за да си отговориш на въпроси, които те вълнуват …

Ако имаш въпроси към мен и/или желаеш да заявиш своята консултация за себепознание и лична промяна, можеш да го направиш от Тук >>>

Повече за професионалната ми квалификация – открий Тук >>>

 

 

 

ключови думи: , , , , , , , , , , , , ,